maandag 24 mei 2010

Soms loopt het anders




Afgelopen weekend zouden we naar Fox Creek gaan om te kamperen met Cor en Jackie, het weer zou wat slechter worden maar dat mocht niet baten vonden we. Op vrijdagmiddag kwamen we bij Fox Creek in de buurt en begon het toch te sneeuwen (niet weer he?). Eenmaal bij Cor en Jackie aangekomen lag er 10-15 cm en besloten we om een nachtje bij hen op de inrit te blijven omdat het de volgende morgen zou het opklaren, zeiden ze! Je voelt 'm al aankomen, het sneeuwde dus nog steeds de volgende dag. Cor kon zelfs zijn slide out van de camper niet meer inschuiven, helemaal vastgevroren. Daarom besloten Tontje en ik om weer terug te rijden naar het zuiden en daar te gaan kamperen. Maar we gingen niet zonder verwend te worden door Jackie met Hollandse producten fruithagel, chocolade hagel en gestampte muisjes kregen we mee, Wies was erg blij mee zoals je ziet!
Op zaterdag zijn we dus terug gereden via de Cowboy Trail naar Rocky Moutain House en stonden we op dezelfde camping als in 2004, alleen de eigenaars waren nu Nederlanders! Op zondag reden we weer verder richting het zuiden, weer via de Cowboy Trail en toen kwamen we bij Lundbreck Fall's uit. Vlak voor het eten gingen we nog even een wandeling maken naar de watervallen waar we net zagen hoe een kayaker van de waterval af ging..............hij kwam alleen niet meer boven.
Er stonden nogal wat mensen te kijken maar niemand kon iets doen, eerst kwam de peddel omhoog, toen de kayak, leeg! Na 10 minuten kwam ook de man bovendrijven. Grote paniek natuurlijk. Ik ben nog omgelopen om te gaan helpen. Op het moment dat ik beneden aankwam reageerde hij wat en leek hij zelfstandig te ademen, ook voelde ze een pols. Later zakte hij weer opnieuw weg en moesten we weer beginnen met beademen, op dit moment kwamen ook de hulpdiensten aan die het verder overnamen. De volgende dag lazen we op internet dat hij helaas toch nog overleden was. Dat was behoorlijk heftig en het heeft ons ook wel even bezig gehouden. Zo werd het toch een ander weekend dat we gepland hadden.

3 opmerkingen:

  1. Da's wel heel erg rot zeg. Sterkte met het verwerken van de shock.
    Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat is echt niet prettig dat je daar nou net bij moet staan.
    sterkte.

    xx yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heftig zeg als je bij zoiets uit komt en dan ook nog leest dat hij 't niet gehaald heeft.
    Sterkte.
    Groetjes, Christel

    BeantwoordenVerwijderen