dinsdag 4 mei 2010

Hulp gezocht


Zie hier ons nieuwe optrekje, helaas valt de ene helft van het huis achter de denneboom. Daar zitten overigens de lampjes al in voor de kerst!
De garage er langs hoort ook nog bij het huis.
Er tussenin zit de poort die leidt naar de tuin, achter ons zitten we i.p. vrij maar er loop wel een redelijk drukke weg achterdoor (druk naar Canadese begrippen dan). We zijn heel erg blij met dit huis en het ziet er van binnen ook heel goed uit. Het adres zetten we niet op ons blog, wie het wil weten moet ons persoonlijk benaderen.
Afgelopen maandag werd onze container gelost.
Dat kwamen ze met dit vrachtwagentje brengen, ze lieten hem midden op de weg staan, geen probleem hier, de straten zijn immers breed genoeg. In 4 uur tijd hadden ze alles eruit en
de dozen grotendeels in de goede kamer neergezet. Ze deden ook de eerste plaatsing wat inhoudt dat ze de tafel, bedden en bank in elkaar hadden gezet en de grote meubels uit de verpakking hadden gehaald, alle rotzooi namen ze gelukkig ook weer mee. Wat voor ons rest zijn nog een 200 dozen!!! om uit te pakken, iemand zin om te helpen??? Wij zijn nog wel even bezig!

4 opmerkingen:

  1. Sorry, tis een bietje te ver weg om ekkes te komen helpen uitpakken. Maar voor een goeie BBQ doe we veul ;-) Succes !

    Cheers, Roel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey hallo daar,

    ut ziet er allemaal mooi uit..wij komen helaas ook niet helpen.
    geniet lekker daar!!ene tot ziens..

    groetjuzzz maurits,lizet,janouk en ian

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo holanders

    Kom graag helpen maar ben druk bezig met de tuin.
    Ander keertje maar.
    Groeten van Fret, Yvette, Luna en Ties

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wij willen heel graag komen helpen maar ik denk dat tegen de tijd dat wij een keer komen dat alle dozen al uitgepakt zijn.

    Groetjes,
    Danny, Christel, Floor en Tijn

    BeantwoordenVerwijderen