vrijdag 2 september 2011

Stilte

Joyce, Maike en Inge

Het valt niet mee om weer te wennen aan de stilte nadat ons Maike, Erwin, Ilke en Nikki weer terug zijn gegaan naar Nederland en ons Inge en Erwin (ja heel afgezaagd maar allebei onze schoonbroers heten Erwin ;)) zijn gaan rondtoeren in Canada. We hebben ons Maike dinsdag naar het vliegveld gebracht, gelukkig was het geen emotioneel afscheid, we hebben beide de emoties bewaard voor later.
Ons Inge en Erwin zijn dinsdag met een gehuurde auto en de kampeerspullen richting de Rocky Mountains en BC getrokken voor 2 weken, daarna zijn ze nog een week bij ons dus we zitten nog niet helemaal zonder familie. Maar na een intensieve week samen hier in huis is het toch even afkicken, letterlijk en figuurlijk dan want ik zo'n week vloeit het bier rijkelijk en wordt het iedere avond laat.
Ik schaamde me wel een beetje toen ik voor de 2e keer in ruim een week weer bij de "bottle depot" aan kwam zetten met weet ik hoeveel lege blikken bier (hier zit statiegeld op de blikken bier, en die lever je in bij een apart depot, dus niet in de supermarkt)
We hebben  er allemaal erg van genoten en de kinderen uiteraard ook. Wat zijn ze toch weer verwend met al die cadeau's en aandacht, we hebben ook al onze verjaardagen tegelijk gevierd dus er was voor iedereen een cadeau en een stukje taart en ja we hebben ook gezongen voor elkaar, erg leuk! Wat het weer betreft hebben we het ook super gehad, bijna iedere dag 25-30 gr.. De dag nadat de hele bups weg was, was het 11 gr. en regen, BBRRRRR!!! Maar goed een prima excuus om het huis te poetsen wat wel hard nodig was.
We hadden nog meer van die "leuke" kiekjes maar die durf ik hier niet bij te zetten ;)

De vaste bewoners van Laval Boulevard

4 opmerkingen:

  1. Nog een paar dagen en dan weer terug naar het normale leven!
    Maar zo te horen hebben jullie een fijne zomer gehad!

    Gr. Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er gezellig uit!
    Hoop niet dat je in al te diep gat gevallen bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie familiefoto!!

    Groetjes Bregje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk om te lezen dat jullie het zo naar de zin hebben gehad! Je maakt me overigens wel nieuwsgierig naar die ändere "kiekjes" hahahaha!
    Leuke foto met julie als gezin!
    XXX

    BeantwoordenVerwijderen