zondag 11 september 2011

Ode aan Janske


Als je 121/2 jaar in dienst bent wordt dat gevierd en ook als je 121/5 jaar getrouwd bent en zo zijn er nog wel wat dingen te bedenken maar als je 121/2 jaar oud wordt vier je dat eigenlijk helemaal niet! Dat doen wij dus mooi wel dachten wij en jullie snappen het al ons Janske is vandaag precies 121/5 jaar oud!! Hieperdepiep HOERA!!!! Speciaal daarvoor heeft Janske appelflappen gebakken.
Jeetje mina zeg niet te geloven dat ze over een half jaar alweer 13 jaar wordt.
Uiteraard is ons Janske geen kleine meid meer, zoals ze zelf zegt is ze een puber die last heeft van de 3 P's; puisten, pesthumeur en problemen. Nou die puisten moet IK nog met een vergrootglas gaan zoeken maar volgens Janske zitten ze er zeker weten. Dat pesthumeur heeft ze af en toe en ze heeft alleen maar problemen als ze een pesthumeur heeft, dus het valt nog wel mee.
Als het aan ons Janske ligt smeert ze zich vol met make-up en draagt ze hoge hakken, helaas moet ze van ons nog even wachten. Ach ons Janske blijft ons Janske en iedereen weet die Janske kent weet wat ik bedoel; een knuffelkont, hele dag zingen, toneelspelen, olijfjes snoepen, blaadjes vol tekenen, spelletjes doen, een hekel hebben aan wandelen, dansen, verkleden, verhalen verzinnen.
Nou Janske nog een half jaar en dan ben je echt jarig, dan hebben we weer echt taart en cadeau's!

2 opmerkingen: