zondag 13 maart 2011

Janske's verjaardag


Hiep hiep hoera, ons Janske is 12 jaar geworden, oud vel!! Ons Janske is er blij mee dat snappen jullie wel, nog 2 jaar en dan mag ze haar rijbewijs gaan aanvragen, euh??? Misschien nog maar een paar jaartjes wachten, we zien ons Janske nog niet echt al achter het stuur zitten. Maar goed opa Ben en oma Nolly zijn vorige week woensdag hier aangekomen speciaal voor de verjaardag van Janske, dus voor haar kon haar verjaardag al niet kapot! Ze moest maar een half dagje naar school dus 's middags had ze tijd genoeg voor taart, cadeautjes en bezoek. Ze heeft een leuke dag gehad ondanks dat het wat anders was dan dat ze gewend was in Nederland. Vandaag (zondag) gaan we bowlen met iedereen, Janske mocht ook een aantal vriendinnen uitnodigen om mee te nemen. Het is hier niet zo gebruikelijk om "af te spreken" dan in Nederland dus we hadden nog maar 1 vriendin van haar ontmoet.

Het weer begint nu ook te verbeteren, 2 weken geleden was het nog -26 met sneeuwbuien maar sinds woensdag (Ben en Nolly brachten het voorjaar mee) is het 8 a 9 graden overdag en 's nachts rond het vriespunt. Ongeloofelijk om te zien hoe de natuur zich ineens aanpast, ineens zie je overal vogeltjes.

En vannacht hebben we de klok verzet naar zomertijd daarmee hebben wij in totaal 3 weken korter wintertijd dan in Nederland (we gingen naar wintertijd begin november).

1 opmerking:

  1. Janske van harte gefeliciteerd met je 12e verjaardag! Stoer dat ze bij jullie al met 14 het rijbewijs mogen halen. Wel errrrrrrrug jong. Onze Myrthe wordt in november 16 en dat vind ik al een beetje aan de jongen kant. We houden ons hart vast!
    Super dag gewenst!
    Groetjes, deze keer uit het zonnige California!
    Claudia

    p.s; Zo'n weekje sneeuwloos is toch wel zo prettig!!

    BeantwoordenVerwijderen