maandag 3 januari 2011

Happy Newyear

Wij wensen iedereen nogmaals een gelukkig nieuwjaar en we hopen dat iedereen het nieuwe jaar goed begonnen is. Het was voor ons wel raar om dat nu ver weg van iedereen te vieren en ook om achter te lopen op Nederland (en bijna de hele wereld trouwens). Gelukkig waren onze stroizakvriendjes ons niet vergeten en werden we gebeld voor alvast de beste wensen.
Wij hadden zelf de buren uitgenodigd en vrienden met hun 2 kinderen. Ik had traditiegewijs oliebollen gemaakt, gelukkig was de mix te koop in het Nederlandse winkeltje! Canadezen kennen dit niet maar ze vonden het toch lekker!!! Het lijkt wel op de dougnut die ze hier verkopen maar dan is de oliebol luchtiger. Voor later op de avond had ik nog tapas gemaakt, dat kennen ze hier wel maar is niet zo bekend. Ook dit viel goed in de smaak. Het was erg gezellig dus daar lag het niet aan maar om 23.30 was iedereen al naar huis!!!! En om 0.00 was er helaas geen vuurwerk en je mag dit ook niet zelf afsteken, dit viel wel erg tegen moet ik zeggen. Oudjaar wordt hier gewoon anders gevierd dan in Nederland dus daar moeten we maar aan wennen. Uiteraard hebben we ook goede voornemens gemaakt voor dit jaar, als eerste voor mij; weer leren lopen, verder willen we graag een huis kopen dit jaar als dat mogelijk is. Er staan ook al enkele familiebezoeken op de kalender genoteerd voor in de zomer dus dat zijn allemaal leuke vooruitzichten. Wij hebben al zin in 2011!

2 opmerkingen:

  1. ha joyce,tontje,janske,sarah en wies, wat ontzettend leuk om te lezen dat het zo goed gaat met jullie, wij wensen jullie het allerbeste voor 2011! groetjes henri,marianne, daan en anne
    groetjes aan sarah van anne
    p.s. schandalig dat ik niet eerder wat heb laten horen, maar snap geen bal van hoe dit werkt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi, denk je samen oud en nieuw te vieren, zijn ze om 23:30 al de deur uit?????
    Grappig hoor....
    Jullie een geweldig 2011 toegewenst!!

    BeantwoordenVerwijderen