zondag 1 januari 2012

Happy NewYear

Zo, het nieuwe jaar is begonnen en eindelijk is het me gelukt om mijn blog bij te werken. Afgelopen dagen had de computer er geen zin in leek het wel. Pagina om een nieuw bericht te maken werd niet geladen en foto's uploaden was helemaal te veel gevraagd. Maar goed vandaag heb ik misschien ook iets meer geduld en nu is het wel gelukt, gelukkig. Hierbij alle trouwe lezers van ons blog nog een heeeeeeeel gelukkig nieuwjaar toegewenst. Maar even terug naar kerst, ons Saartje keek hier denk ik wel het meeste naar uit van onze meiden. Ze sliep zelfs met haar kerstmuts op maar eindelijk werd het toch kerstavond. We moesten nog op Tontje wachten maar ik had de film "Santa Claus" opgezet om ze vast "op te warmen". En net als in de film vonden ze de cadeautjes beneden bij de open haard, YEAHHHH!! Alles mee naar boven gesjouwd en het feest kon beginnen. Overbodig om te zeggen dat ze door het dolle heen waren en gelukkig waren ze blij met alles. Onder het genot van een lekker hapje en drankje werd alles bewonderd en uitgeprobeerd, een geslaagde avond dus
Meiden zijn erg blij met de vondst van de cadeau's in de open haard!

Wies een nieuwe pop, Sarah een doktersetje

1e kerstdag hebben we niet veel gedaan, in onze pyama de nieuwe playmobile opgebouwd, verkleed en het nieuwe Wii spel uitgeprobeerd. Op 2e kerstdag hebben we met z'n allen gegourmet zoals het toch een beetje hoort met kerstmis. Sarah was erg teleurgesteld toen het dinsdag werd en kerst voorbij was!

Samen met papa spelletjes doen op de wc en als een echte dame
met de hoge hakken, van wie ze dat heeft...?? (neeee, niet van mij!!)

Tontje was woensdag, donderdag en vrijdags vrij en omdat we nog amper sneeuw hebben gezien afgelopen maanden gingen we het zelf maar opzoeken. Samen met Harry, Anja, Robin en Luna gingen we op weg naar Waterton Lakes National Park, ook daar lag er niet zo gek veel sneeuw beneden maar toen we de bergen inreden ging het van enkelhoogte naar kuithoogte naar kniehoogte.
Eenmaal boven eerst wat gegeten en daarna de sleetjes gepakt en wezen sleeen, heel erg leuk.
Gelukkig was het niet zo koud, -1 dus het was perfect.

Chief Mountain in laag hangende bewolking,
daar is ook de grensovergang naar de U.S.A.
Berggeit onderweg op de helling van de berg
Samen met de familie Houkes
Even een plasje maken in deze veredelde dixi,
geen tijd om kieskeurig zijn want voor wildplassen
is het wel heel erg koud!

De weg richting Cameron Lake, in de winter wordt het
altijd hier afgesloten.

Gisteren waren wij 1 van de laatste bij wie het 2012 werd, maar ook wij ontkwamen er niet aan. We hadden wat vrienden uitgenodigd en ik had oliebollen gebakken die erg goed in de smaak vielen. Daarna nog lekker nageborreld, helaas moest Tontje een behoorlijk lange rit maken naar BC waardoor hij pas om 22.30 thuis was, gelukkig nog wel voor 0.00 in ieder geval. En in tegenstelling tot vorig jaar ging het bezoek pas na 0.00 naar huis (vorig jaar was iedereen om 23.30 naar huis), dus er werd geproost met champagne maar helaas geen vuurwerk, dat doen ze hier gewoon niet. Toch jammer om het nieuwe jaar niet luid in te knallen maar het was erg mistig dus veel zouden we toch niet gezien hebben. Vandaag moet Tontje ook gewoon weer werken maar gelukkig wel wat vroeger thuis dan gisteren en verder doen we het lekker rustig aan een goede manier om het nieuwe jaar te beginnen!


4 opmerkingen:

  1. Allereerst een heel gelukkig nieuwjaar!
    Wens jullie voor het nieuwe jaar, geluk, goede gezondheid, warme vriendschappen, nieuwe uitdagingen en veel gezelligheid!
    En.......heel veel updates op het blog!!!

    Mooi verslag van jullie uitstapje! Ben benieuwd als ik weer thuis ben, want er blijkt bij ons toch wel een pak sneeuw te liggen!

    Groetjes,
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou Joyce bij ons is er heel wat afgeknalt. Het leek wel oorlog! Grote bommen echt de gehele dag door. Gelukkig op het moment supreme ok veel siervuurwerk door mensen uit de straat.

    Jammer dat er zo weinig sneeuw ligt. Maar de winter is nog niet over!
    Verder gelukkig nieuwjaar! XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook jullie een heel gelukkig Nieuwjaar gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Familie Coolen,
    Een heel gelukkig en vooral gezond 2012!
    Misschien dat het er dit jaar weer eens van gaat komen om een bezoekje aan elkaar te brengen.
    Groetjes uit Diamond City!

    BeantwoordenVerwijderen