maandag 9 april 2012

Waar blijft de tijd?

Zoals te verwachten was hebben we het erg druk en gaan we van hot naar her om zoveel mogelijk mensen te zien. We proberen dit eigenlijk te voorkomen maar we ontkomen er bijna niet aan. Gelukkig worden we een handje geholpen door onze meisjes, Janske en Wies werden beide ziek vorige week. Heel sneu, Janske kreeg nu eindelijk de verkoudheid die wij al in Canada hadden gehad en ons Wies pikt hier de buikgriep op die haar nichtjes Ilke en Nikki ook hebben gehad. Dus we moeten nu wel thuis blijven. Na een paar dagen gaat het gelukkig weer wat beter.

Wies loopt met de ''spuugbak'' op d'r hoofd rond,
zou ze nu beter zijn?

Wel fijn want in het weekend moeten de meisjes bij opa en oma Bos gaan logeren. Tontje en ik hebben namelijk een dagje Paaspop op het programma staan. Met een aantal man gaan we daar het terrein onveilig maken. De laatste keer was volgens mij 3 jaar geleden, en sindsdien is het heel wat groter geworden, tegenwoordig hebben ze 13 podia en hadden ze 150 acts, veel te veel voor ons dus we beperken ons tot de Main Stage waar we BZB, Triggerfinger, Golden Earring en de Wombats zien en in de theater tent een Johnny Cash coverband. Goeie muziek, het nodige bier en veul plezier hadden we. Helaas geen beeldmateriaal hiervan, misschien maar goed ook ;)!!
Daags na Paaspop was het tijd voor een familiedag met de familie Verbakel. Opa en oma Bos waren zo lief om de meiden 's morgens al vroeg in Lieshout af te zetten zodat wij niet NOG vroeger de meiden hoefden op te halen in Gemert. Om 10.30 moesten we ons melden in Son en Breugel. Weer veel familie die we een tijd niet gezien hadden en zelfs een oom uit Nieuw-Zeeland, dus de club is voor een heel eind weer compleet! Eerst voor de kinderen paaseieren zoeken die waren verstopt door de paashaas. Hierna een fotospeurtocht door Son en Breugel. Na de lunch reden we door naar Hoogeloon voor "Outdoor Cooking".

Wies zoekt ook goed mee
"Kijk mama, nog eentje!!"
Alle kindertjes met de paashazen
Het Hollandse landschap
Mooie bloesem aan de bomen

Voor het Outdoor Cooking moesten we zijn bij 2 tipi's waar binnen gekookt moest worden. Nou is dat wel aan ons besteedt want er staan "nogal wat" tipi's in onze achtertuin. De familie moest zich opdelen in groepjes en iedereen moest een ander gerecht maken, van voorgerecht tot toetje. Je moest het bereiden met behulp van de "Dutch Oven" (grote gietijzeren braadpannen). Het was goed gelukt allemaal, of hadden ze gewoon recepten genomen die niet konden mislukken?! Anyway het smaakt  goed en er was genoeg voor iedereen.
1 van de tipi's
Zo moest er gekookt worden, in de Dutch Oven
De 3 zusjes moesten de "Sweet American Chicken" maken
Bijna de gehele familie Verbakel
Ilke en Sarah dikke vriendinnen!!

Vandaag hadden we een paas-bbq bij Fred en Yvette en met de rest van familie Bos, ook hier smaakte het weer erg goed! Jammer dat het weer niet echt meewerkte, regen en grijs. Het was niet koud maar toch een zonnetje zou wel fijn zijn geweest. Maar het mocht de pret niet drukken, de kinderen speelden net zo vlot in de regen.
Paas-BBQ met de familie Bos

Voor de komende dagen staat er ook weer het nodige gepland waaronder de bruiloft van ons Inge op vrijdag, DE reden waarom we hier zijn gekomen. Vorige week  vrijdag mocht ik mee om de trouwjurk op te halen, ze moest nog een laatste keer passen dus ik heb al een preview gehad en ik kan zeggen dat ze er heel mooi uit gaat zien!! Tontje en ik moesten trouwens ook nog kleren kopen voor de bruiloft want daar konden we maar niet voor slagen in Canada. Nou en ik kan zeggen "we ston er skon op"! Maar foto's volgen pas na de grote dag uiteraard. Zo nou is iedereen weer een beetje op de hoogte!!

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk al je verhalen, Joyce! Ik merk dat jullie aan het genieten zijn. Tja zo'n paas festival kennen ze hier denk ik niet! Wij hebben pasen bij Irma en Leon gevierd, althans het diner! Leuk hen weer te zien, nu heeft Mark ook kennis gemaakt. Ben benieuwd naar je outfit.
    Veel plezier verder!X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk, leuk, leuk en ook druk, druk, druk!
    Jeutje hebben jullie een programma zeg! Maar wel veel plezier hebben jullie wel allemaal! Jammer dat de kids ziek zijn geweest, hoop dat iedereen nu een beetje fit is!
    Tel hier ook de dagen af, als jullie staan te feesten op de bruiloft zit ik in het vliegtuig richting Nederland!
    Hoop dat dan jullie dan de zon gevonden hebben en die tevoorschijn toveren! Ook hoop ik dat we elkaar nog effe zien. desnoods effe wandelen in de Lieshoutse bossen?
    Groetjes en liefs,
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen