maandag 7 juni 2010

The Wooden Shoe




Voordat we naar Canada gingen hadden we afgesproken dat
als er iemand jarig zou zijn diegene mocht kiezen wat we zouden gaan doen. Om er toch een speciale dag van te maken met het gezin. Ik was dus aan de beurt en ik koos ervoor om naar Park lake provincial park te gaan. Dat is een meer dat tussen de bomen ligt, een half uur rijden bij ons vandaan. Nou zo gezegd zo gedaan. 's Morgens hadden we de camper voorzien van eten en drinken en konden we op pad.
We waren al vroeg dus plaats genoeg, zodoende konden we de camper bijna op het gras zetten en ons zelf langs de camper installeren. De speeltuin was 30 meter lopen en het meer nog eens 30 meter verder, heerlijk dus. En zoals je ziet voldoen we aan alle Canadese maatstaven want we hadden ook de BBQ bij. De dag ervoor had ik in Lethbridge een winkeltje gevonden met Hollandse producten, daar is schijnbaar toch nogal wat vraag naar hier. Ik was hier eerlijk gezegd ook wel blij mee want sommige oerhollandse dingen kun je hier echt niet aankomen zoals, curry, knoflooksaus (calve), peperkoek, beschuit, gehaktkruiden, ketjap, drop. Ze hebben er zelfs kroketten, bitterballen en frikandellen!!! Dat gaan we dus nog een keer uitproberen! Het winkeltje had ook een toepasselijke naam: The Wooden Shoe! Toch blijven er een paar dingen die ik echt mis, ranja van karvan cevitam en paprika chips, dus als iemand een pakketje wil opsturen dan weet je waar je het mee kunt vullen ;) .

4 opmerkingen:

  1. Je moet die hamburgers wel blijven draaien Tony!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow ziet er gezellig uit, ook leuk om zo je verjaardag te vieren!
    En gelukkig ook echt heerlijk weer!

    Groetjes Dennis, Yvonne, Lynn & Lars

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Congrats! Dieje BBQ is wel errug klein voor Canadese begrippen, dus Tony: da's dan een mooi verjaardagskado voor jou ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zie dat je ontdekt hebt waar t tafeltje aan moest.....

    BeantwoordenVerwijderen