woensdag 24 maart 2010

Familie en Vrienden zijn goud waard

Afgelopen weekend hebben we een afscheidsfeestje gehouden voor vrienden en familie en het was erg gezellig. Omdat de club mensen te groot was voor thuis zaten we in een kampeerboerderij. Zaterdags waren eerst de vrienden aan de beurt en zij hadden het geluk dat ze mochten blijven slapen, nou ja slapen!? Met een sloot alcohol in ieders lijf werd er veel gesnurkt en gegiebelt. De volgende morgen werd iedereen heel subtiel gewekt door Janske met 2 pannendeksels!!! Nadat iedereen ontbeten had en naar huis was vertrokken was het 's middags tijd voor de familie.
Zij waren welkom van 14.00 - 20.00. Gelukkig was het weer buiten opgeklaard en konden de kinderen naar buiten toe, ook zij hebben het erg gezellig gehad.
Van vrienden en familie hebben we mooie cadeau's gekregen, dekbedovertrekken, klompjes voor de meiden, Hollandse mokken, een Hollandse quilt, helemaal super! Maar het meest ontroerd waren we wel door de boeken die we van de stroizakken en onze familie hadden gekregen. Werkelijk iedereen had een stukje gemaakt speciaal voor ons! Op zo'n moment is het wel moeilijk om het droog te houden.
Al met al was het voor ons een zeer vermoeiend maar geslaagd weekend en we willen iedereen nogmaals bedanken voor de Brabantse gezelligheid!
Iedereen is bij deze ook uitgenodigd voor onze house warming party in Canada, datum en plaats volgen nog!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten