maandag 19 april 2010


Howdie folks.


Even een kort berichtje.

Morgen doet Joyce een uitgebreider verslag schrijven over de laatste dagen maar er zijn een paar belangrijke dingen gebeurd.

Zoals, We hebben een huurhuis in Lethbridge en we hebben een camper gekocht. Voor de petrol heads onder ons . Het is een 6.8 liter V10 Triton Ford. Hoeveel pk dat weet ik nog niet maar een hoop. We zitten nu in een motel in Saskatoon, saskatchewan. Ik heb een foto getracht te maken in het donker dus jullie zien wel of er iets van te zien is. Zoals ik al eerder schreef , Joyce doet een uitgebreid verslag hier van maken en foto's van de camper op de site plaatsen.

Groeten vanaf de prairie.

5 opmerkingen:

  1. Heb even vlug voor je gekeken naar de motorspecficaties van zo'n fordje en zo te zien ken de daar wel mee vooruit.
    2007 ENGINE SPECS

    2007 - Max HP - 362 @ 4750 rpm
    2007 - Max Torque - 457 @ 3250 rpm

    Maar fijn dat jullie een huurhuis hebben in lethbridge,is toch een stuk gemakkelijker dan in een hotelkamer te moeten leven met 3 kinderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik geloof ongeveer 310 pk. Dat klinkt niet zo veel voor zo'n motor, maar veel koppel en daar heb je meer aan met een motorhome. Heb je nu eindelijk ook een echte auto. Een v6 blijft toch tobben.
    Dennis

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Joyce en Tontje,

    Geweldig die foto's uit Canada te zien! Hoop dat jullie het naar je zin hebben! Zo te lezen gaat alles voorspoedig. Dat jullie maar snel een baan en een goede school voor de kinderen hebben gevonden.

    Gr. Erwin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hi schatjes,
    fijn dat jullie al een huis hebben!! snel adres erop zetten zodat we post kunnen sturen, heb al een webcam besteld!!!

    xx kwienny, Miranda en kids.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey Joyce en familie,

    Erg leuk jullie berichten te lezen! Gaat goed daar!Begint al weer op huisje boompje beesje te lijken! Wat betreft jullie nieuwe aanwinst met de camper.....klinkt als vette bak aldus Geert!

    Ja net optijd gegaan jullie! Jullie vertrek hing aan een zijden draadje! Ons Mam zou 16-4 terug vliegen vanuit Vancouver, toen zou ze vanuit Calgery naar huis kunnen en nu zijn ze net weer naar Toronto gevlogen in de hoop dat ze vanuit daar naar huis mogen/kunnen! Vooruit zichten zijn nog niet best! Dus misschien kom je ons mam daar nog eens tegen met jullie 6.8 liter V10!

    Ga jullie goed en tot het volgende bericht!

    GRTZ Marloes (oud-collega,weet je nog??)

    P.s. Had je mijn sms ontvangen Joyce dat jullie verwacht werden daar?? Jullie waren al flink over de tong gegaan voordat jullie er waren!

    BeantwoordenVerwijderen